Перфектната почивка те очаква
Само нови и супер комфортни кемпери.

Кемпери под наем

camper knaus l!vewave image

Knaus L!ve Wave 650 MX

KNAUS КЕМПЕР ПОД НАЕММодел Live Wave 650 MX Knaus Live Wave кемпер под наем е от категорията Полу-интегриран кемпер. Той съчетава динамиката на шофиране с

Виж повече »
camper image sunliving s70sl

SUN LIVING S 70 SL

SUN LIVING КЕМПЕР ПОД НАЕММодел S 70 SL white Този модел е от категорията Полу-интегриран кемпер Разполага с легла за 6 души. Тройно легло в

Виж повече »
camper image Sunliving S70SL xtra

SUN LIVING S 70 SL X-tra

SUN LIVING КЕМПЕР ПОД НАЕМ Модел S 70 SL X-tra Този модел е от категорията Полу-интегриран кемпер. Разполага с легла за 6 души. Тройно легло

Виж повече »

Sun Living A 60 SP

SUN LIVING A 60 SP КЕМПЕР ПОД НАЕМ Този модел е от категорията Алковен (спалня над кабината). Разполага с легла за 5души. Двойно легло в

Виж повече »
camper knaus l!vewave image

Knaus L!ve Wave 650 MX

KNAUS КЕМПЕР ПОД НАЕММодел L!ve Wave 650 MX Knaus Live Wave кемпер под наем е от категорията Полу-интегриран кемпер. Той съчетава динамиката на шофиране с

Виж повече »

Кемпери под наем от Campertrips.bg

Решили сте да избягате от забързания начин на живот, като се отдадете на заслужена почивка? Това е едно добро решение, а ако сте се насочили към почивка с кемпер, то определено няма да сбъркате. Тя ще ви даде възможност да посетите повече от едно място, както и да се насладите на природата и нейните красоти.

Да, но покупката на подобно превозно средство може да бъде наистина скъпа, пък и не всеки може да го използва постоянно. В тези случаи не си заслужава да дадете хиляди левове за това удоволствие, но пък може да се възползвате от услуги за кемпери под наем. Практиката за наем на кемпер става все по-популярна в България, имайки се предвид високите цени за такъв тип покупка.

Тенденцията за вземането на кемпери под наем идва от Америка, където все повече хора се насочват към тази услуга и остават изключително доволни. Все пак какво по-добро от семейна почивка и посещение на редица любими дестинации в един луксозен, подвижен дом?

Избирайки услуга за кемпери под наем, вие ще може да се насладите на удобството да пътувате до много и различни дестинации, без да се налага да давате хиляди левове, за да закупите собствен такъв. Освен това, няма да ви се налага да плащате за поддръжка. Ще си спестите и всички други допълнителни разходи, които произтичат от покупката и притежанието на собствен кемпер.

Кемпери под наем – как мога да се възползвам от услугата на Campertrips.bg?

Campertrips.bg ви предлага широко разнообразие от достъпни кемпери под наем. Изберете от нашите предложения за кемпери под наем – налични са опции както за евтин кемпер под наем, така и за луксозни модели на по-висока цена. След като разгледате нашите предложения и изберете това превозно средство, което ви допада най-много, следва да попълните своята заявка за резервация.

Наш представител ще се свърже с вас, за да потвърди наличността и възможността да предостави необходимия кемпер под наем. Процедурата е много лесна, като едва ли ще отнеме повече от 10 минути. От вас като ползвател на кемпера под наем се изисква да изберете допълнителното оборудване, от което се нуждаете, както и пакетите, които искате да бъдат включени. За предоставянето на услугата кемпери под наем Campertrips.bg подписва договор със своите клиенти, въз основа на които се уреждат отношенията между страните.

От Campertrips.bg сме истински специалисти в резервациите “last minute“ и ще се погрижим да подсигурим най-доброто за вашата почивка с кемпер възможно най-бързо. Разгледайте предложенията ни за кемпери под наем и изберете модела, който отговаря в най-пълна степен на индивидуалните ви изисквания – удобства, екстри, цени, размери и т.н.

Кемпери под наем – как да избера?

Питате се кой кемпер под наем да изберете? Е, ние сме тук да ви помогнем. Разбира се, трябва да се фокусирате върху вашите нужди. Обмислете добре – колко хора ще го използват, от какво се нуждаете и колко време смятате да прекарате в него.

Помислете добре и за локациите, които искате да посетите. предлаганите от нас кемпери под наем отговарят на различни характеристики и са подходящи за различни ситуации. Ние от Campertrips.bg ви предлагаме богато разнообразие от кемпери под наем. Сигурни сме, че при нас ще откриете точно това, от което се нуждаете.

Ето и малко повече информация за наличните в каталога ни кемпери под наем:

 • Knaus L!ve Wave 650 MX – кемпер под наем, попадащ в категорията полуинтегриран кемпер. Той е подходящ за 5 души, като има кралска спалня и още 3 легла. Оборудван е с хладилник, печка, бойлер, котлони, баня и тоалетна;
 • Sun Living S 70 SL – разполага с цели 6 легла, оборудван е с всичко нужно за вашето пътуване и е изключително добра опция за дълъг престой;
 • Sun Living S 70 SL X-TRA – кемпер под наем, който разполага с легла за 6 души и всичко друго, от което може да се нуждаете за невероятното семейно приключение “на колела”;
 • Sun Living A 60 SP – този кемпер под наем попада в категория Алковен (спалня над кабината) и е оборудван с легла за 5 души. Предлага и всичко нужно като хладилник, камера и печка, както и функционална баня с тоалетна.

Когато избирате предлаганите кемпери под наем, то може да се възползвате от допълнителни екстри като например оборудване за барбекю или пък опция “комфортно връщане”. Това е услуга, с която ви предлагаме цялостно почистване на кемпера след като ни го върнете. Наемате кемпер от нашия каталог, използвате го колкото е нужно и ни го връщате – бързо, лесно, удобно и достъпно решение от Campertrips.bg.

Нека разкажем накратко и какви екстри може да включите като допълнително оборудване към наем на кемпер с Campertrips.bg:

 • Пакет спално бельо и кърпи;
 • Кафе машина;
 • Къмпинг оборудване;
 • Плажно оборудване;
 • Велосипед/електрическа тротинетка;
 • Мултикукър Делимано;
 • Домашен любимец;
 • Пакет зима;
 • Детско столче;
 • Пакет музика;
 • Пакет външно/вътрешно електричество.

Не може да решите кой от всички кемпери под наем е перфектен за вас? В случай че не можете да изберете своето превозно средство, което да наемете, не се колебайте да се свържете с нас. Ще подберем най-добрия от нашите кемпери под наем спрямо вашите нужди и планираното от вас семейно пътуване. От Campertrips.bg ще се погрижим да подсигурим всичко, от което се нуждаете, за едно наистина страхотно преживяване с нашите кемпери под наем.

Резервация и плащане на кемпери под наем от Campertrips.bg

Резервацията на кемпер под наем е лесна и не изисква особени усилия от ваша страна. Разгледайте предложенията ни за кемпери под наем и изберете най-добрата опция за вас. След като изберете кемпера, който искате, както и допълнителното оборудване, от което се нуждаете, изпратете своето запитване.

В най-кратък срок ще получите обратна връзка от наш сътрудник, като след това ще преминем към подписване на договор с Campertrips.bg. Нужно е да заплатите депозит и можете да вземете модела, който сте избрали.

За да направите успешна резервация, е нужно да бъдат изпълнени няколко условия. Освен да заплатите нужната сума, следва да предоставите и копие от шофьорска книжка и талон. Може да се наложи да предоставите и копие от лична карта или международен паспорт. Изискванията към водачите, възползващи се от услугата кемпери под наем, са следните:

 • Да са на възраст между 25-65 години;
 • Да имат шофьорска книжка категория В;
 • Да имат поне две години стаж като активен шофьор.

Кемпери под наем София – откъде да наема?

Campertips.bg предлага кемпери под наем в София в широко разнообразие от модели и с възможност за осигуряване на различни екстри, между които да направите избора си. Преди да сключите договор за кемпер под наем силно препоръчително е добре да проучите условията, както и компанията, към която сте се насочили.

Само по този начин можете да си подсигурите сигурно и приятно изживяване както за себе си, така и за цялото си семейство.

Резервирайте кемпер под наем като ни изпратите запитване по най-удобния за вас начин: свържете с нас на телефон: +359 888 853 305 или ни изпратите имейл на адрес: info@campertrips.bg.

Кемпери под наем – цени

Цената за кемпери под наем се определя след като се вземат предвид няколко ключови ценоопределящи фактора като:

 • сезонът, в който наемате кемпера;
 • вида на превозното средство – характеристики и други;
 • допълнителните екстри, от които се нуждаете

В уебсайта ни ще откриете цена за всеки кемпер под наем, както и цена за всяка допълнителна екстра, която можете да добавите. След като направите резервация е нужно да заплатите и депозит – сума, чийто размер варира спрямо превозното средство, което сте избрали.

Обикновено цените за кемпери под наем варират между 200 лева за най-слабите сезони до 260 лева за по-силни сезони. Ако изберете да сключите договор за наем кемпер за по-дълъг период от 21 дни, можете да се възползват от специална индивидуална оферта за типа кемпер под наем, който избирате. При нас със сигурност може да намерите евтин кемпер под наем, с който да изпълните мечтата си да се сдобието с дом на колела, с който да отидете там, където винаги сте мечтали.

Кемпери под наем от ​​ Campertrips.bg – защо са добър избор?

Изборът на кемпери под наем има наистина огромни предимства и всеки човек, доверил се на подобна услуга, знае това. Нека започнем с основната – цената. Обикновено цените на кемпери под наем са много примамливи и добри, тъй като те в никакъв случай не надвишават тези, които бихте платили за престой в луксозен и добре оборудван хотел.

Още повече, че изборът на кемпер под наем ще излезе много по-изгодно от закупуването на същия, особено за тези от вас, които се нуждаят от превозното средство 1-2 пъти в годината, а не всекидневно.

Другото най-голямо предимство на кемпери под наем е страхотната мобилност. С това превозно средство може да отидете навсякъде, където пожелаете, като дори не се налага да търсите хотели и ресторанти – в кемпера може да спите, да готвите и да направите всичко, което пожелаете. Накратко – избирайки кемпер под наем, вие избирате един подвижен и функционално оборудван дом на колела, благодарение на който имате свободата да обиколите много и различни места. И всичко това на много добра цена.

Бъдете независими, дайте си възможност за луксозно преживяване с кемпери под наем от Campertrips. Наемете чисто нов и уютен кемпер за наистина незабравими моменти. Свържете се с нас!