01

Сподели

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Нямате резервация за почивните дни през Септември? Наемете луксозен кемпер за приключенско изживяване 5 звезди

01

Ах, Септември – идеалният месец, през който есента е на прага, а лятото още няма желание за тръгване. Месец, пълен с почивни дни, които примамливо ви “молят” да се отпуснете и да си починете от суматохата на… всичко. 

Още първата седмица на новия месец, с почивните Събота и Неделя, и празничния Понеделник, е идеалната възможност за удължено бягство през уикенда. Може да не е достатъчно дълго за голямо и продължително пътуване из красотите на България или обиколка на Черноморието, но е идеалното време за разглеждане на нова приключенска дестинация във вашия регион, или, пък, бърз морски уикенд.

Ето, че започнахте да се чудите какво да правите, нали? Но нямате резервация за почивните дни през Септември, а всичко вече е заето?

Няма проблем! Време е да вземете луксозен кемпер под наем и да се насладите на приключенско изживяване 5 звезди и то насред прекрасната природа на родината ни, в която тепърва настъпват нови цветове за пристигащата все по-осезаемо есен.

02

Лесно е: изберете дестинация, опаковайте куфарите и тръгнете на път, доверявайки се на Campertrips.bg. А най -хубавото е, че освен свободата да пътувате, и то с висококачествени нови и супер комфортни кемпери, къмпингуването, всъщност, е и най-добрият начин да се забавлявате, докато сте, така да го кажем, социално дистанцирани.

Забравете за досадните хотелски резервации с куп предварителни договорки, за прекалено многото хора, за хаоса на организирането, и се отдайте само и единствено на СВОБОДАТА. Свободата днес да сте на едно място, утре на друго, без да се налага отново и отново да стягате багажа. Просто палите двигателя и тръгвате, за където пожелаете!

Ние от Campertrips.bg сме специалисти “last minute” и с удоволствие ще ви помогнем да се насладите на истинско приключенско изживяване с кемпер под наем през почивните дни на септември. Само един бърз избор на модел кемпер под наем и още събота сутрин може да се радвате на топло кафе заедно с изгрева на място, което, само и единствено, вие сте избрали.

03

Подарете си невероятно пътуване с кемпер, който е напълно оборудван с всичко необходимо, за да направи ваканцията ви наистина комфортна и запомняща се. Защото сега повече от всякога, всички ние, имаме нужда от уникални, забавни и достъпни приключения, които да ни припомнят какво наистина е свобода и спокойствие, и да ни докоснат до семплото изживяване на това сутрин да се будиш от песента на птичките, а вечер да заспиваш със симфонията на природата, и да ни позволят да избягаме от тълпите. Защото дори и всички хотели да са резервирани и да няма къде да отседнете в желаната от вас дестинация, то – винаги има места за къмпинг с кемпер под наем.

А и все пак, не бихме искали да пропуснете това пътуване с кемпер под наем, за което винаги сте мечтали. За това, това е нашето приятелско напомняне, че моментът за резервация на Campertrips.bg е сега!

Този септември, дайте си така изконната независимост. И изживейте едно приключение 5 звезди. С Campertrips.bg имате възможността за избор на чисто нови уютни кемпери, практични и лесни за шофиране и употреба

Още Идеи