Сподели

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Обиколи България с Campertrips, за да я обикнеш

snimka 2

Обиколи България с Campertrips за идните почивни дни!

Всички сме чували великите думи на Алеко Константинов, превърнали се в девиз на родината ни и нейната безкрайно красива шир и природа.

България е най-старата държава в Европа и би трябвало всеки от нас да знае, че страната ни никога не е сменяла името си от началото на своето съществуване преди вече над 1340 години.

„Обичам те, мое мило отечество! Обичам твоите балкани, гори, сипеи, скали и техните бистри и студени извори! Обичам те, мой мили краю! Обичам те от всичката си душа и сърце, ако ти и да си обречен на тежки страдания и неволи! Всичко, що е останало в моята осиротяла душа добро и свято – всичко е твое!

  • Любен Каравелов
snimka 3

Родината ни е рай за пътешественика, защото крие забележителни кътчета и страхотни природни забележителности. А какъв по-хубав повод да решим да я обиколим, за да я обикнем, от почивните дни.

Прекрасни почивни дни, прекарани в приключения насред българска красота и природа. Планина, море, гора, исторически забележителности – вие решавате! А с кемперите под наем на Campertrips имате цялата свобода на света: отивате където си поискате, когато си поискате. От точка А до точка Б с личния ви 5-звезден хотел на колела, който има всички удобства на собствения ви комфортен дом.

Дългите уикенд екскурзии, поне според нас от Campertrips, са най-хубави и носят толкова много заряд, че после работната седмица ви се струва, като “детска игра”. Хем си почивате заслужено и пълноценно, хем успявате да се насладите на достатъчно време за пътуване, особено, ако сте заложили на нашите луксозни, модерни и лесни за управление кемпери под наем, който имат всичко нужно за една наистина релаксираща почивка, обиколка на страната ни.

snimka 4

Все пак България е на трето място в Европа по брой на ценни археологически паметници и наистина би било жалко, ако ние, като българи, не се опитаме да ги посетим, разгледаме и запазим в спомените си, и тези на децата ни, завинаги. В крайна сметка, всеки човек трябва да знае историята на родината си, нали?

Например, вторият по големина град в България – Пловдив, е един от най-старите постоянно населени градове в Европа и света. А е само на час път с кемпер под наем от София.

ЮНЕСКО, пък, има включени цели 9 български обекта в списъка си със забележителности от световно наследство. Някои от тях са: Рилския манастир, Мадарския конник, античният град Несебър, Тракийската Казанлъшка гробница, Свещарската гробница, Ивановските скални църкви и други, които без проблеми може да посетите, наемайки 5-звезден хотел на колела от Campertrips.

mineralni basejni 1

Можем да се похвалим, също така, че България е втората най-богата на природни минерални извори държава в Европа, отстъпвайки само на Исландия. Тоест, родината ни е СПА столицата на Балканите, а под носа ни, само на един кемпер под наем резервация, са един куп минерални извори, в които може да се топнем по време на разточителен приключенски уикенд.

И така – до безкрай! България наистина е необятно кътче рай, което си заслужава да обиколите с кемпер под наем от Campertrips, за да я обикнете! Очакваме резервациите ви за официалните почивни дни на телефони: +359 888853305, +359 899922535
email: book@campertrips.bg

Още Идеи