camper-christmas-16

Сподели

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

По-различните празници: Пожелай си Коледа на колела

image0 1

Разчупете традиционно приетите празнични обичаи и си подарете приключение за Коледа и Бъдни вечер.  Празнуването на празниците с кемпер под наем ви дава възможност за създаване на още по-вълнуващи празнични спомени и нови традиции. Най-хубавото на коледната ваканцията с кемпер под наем от Campertrips е пълната мобилност, която имате. Можете да отидете и да правите каквото си поискате, където си поискате, когато си поискате!

Празнично бягство

Въпреки че пътуването с кемпер под наем през зимата може да не е най-обичайната коледна ваканция, то със сигурност е приключение, което си заслужава, и което ще ви остави страхотни спомени. Истината е, че къмпингуването не свършва заедно с лятото, а кемперът под наем на Campertrips може да носи страхотно празнично настроение, стига да бъде подобаващо “доукрасен” с любов, щипка уют, блещукащи светлини, подаръци, джуджета и еленчета, и аромат на домашно греяно вино.

image1 1

Макар че много семейства предпочитат да прекарат празници, като Бъдни вечер и Коледа у дома, то тези, които искат да се насладят на зимно приключение в 5-звезден хотел на колела, могат безпроблемно да си спретнат една празнична ваканция на път с луксозен кемпер под наем от Campertrips. Из България има на разположение много дестинации, които са идеални за ваканционно къмпингуване с кемпер под наем по време на коледния сезон. От спиране за почивка в някой от родните ни ски курорти до престой в уютни планински градове, които предлагат уникална обстановка, за да отпразнувате коледните празници подобаващо и както си му е редът.

В крайна сметка Коледа е нещо повече от размяна на подаръци, прекарване на време със семейството и добри гозби – тя е свързана със създаването на спомени. Независимо дали става въпрос за вас и любимия ви, за голямото семейство или дори за приятелите, можете да създадете страхотни емоции, като се отдалечите от дома и намерите дестинация за пътуване с кемпер под наем, за да отпразнувате Бъдни вечер и Коледа по съвсем нов, изключително приключенски и уютен начин.

34 1

Да, разбира се, че ще имате и елха

Понякога хората си мислят, че животът с кемпер под наем (независимо дали за кратък и по-дълъг период) означава, че няма да могат да се насладят на любимите си празнични традиции, като например поставянето на коледна елха, но това далеч не е така. В новите, луксозни и модерни кемпери под наем на Campertrips винаги може да сложите малко изкуствено или естествено коледно дръвче, което да ви носи празнично настроение! А и все пак Дядо Коледа трябва да знае къде да остави коледните подаръците и тази година, нали така?

image2 1 1

Още ли се чудите дали искате да отпразнувате едни по-интересни, по-различни и определено по-запомнящи се Бъдни вечер и Коледа? Време е да резервирате кемпер под наем от Campertrips сега, преди всички да са прочели тази статия и да са решили, че Коледата на колела е страхотна идея за тазгодишните коледни празници!

Очакваме ви на телефони: +359888 853305, +359 899 922535 или email: book@campertrips.bg

Още Идеи