snimka-1

Сподели

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Празнувайте Нова Година с кемпер под наем

Посрещнете 2022 по един особено интересен, приключенски и запомнящ се начин: в 5-звезден хотел на колела

Ако питате нас, разбира се, че няма по-добър начин да посрещнем новата година, от това да сме сред природата.

Новогодишната нощ обикновено е свързана с концерт на площада и виещо се хоро в полунощ, с пищни фойерверки и тостове за ново начало. И макар че луксозните новогодишни тържества и отброяването до зарята по телевизията могат да бъдат забавни, ние от Campertrips твърдим, че да се качите в кемпера и да посрещнете началото на следващата година, потопени във величествената природа, може да бъде също толкова приятно преживяване. Разбира се, можете да отидете да видите някои грандиозни фойерверки в големия град наблизо, но наистина няма по-невероятно и запомнящо се място, където можете да прекарате нетрадиционна новогодишна нощ, да избегнете тълпите и все пак да започнете годината със стил.

snimka 3

Това е и идеалното време за последно пътуване с кемпер под наем, преди животът да се върне към нормалния си ритъм след празниците.

Време е да резервирате луксозен кемпер под наем от Campertrips и да се отправите на семейна почивка, за която винаги сте мечтали. И нищо, абсолютно нищо, няма да ви липсва. Тъй като с 5-звездния си хотел на колела може да отидете където си пожелаете – от празничните фестивали в малки градове до зимните курорти, които очакват вас и вашето семейство, за да се насладите на последните дни на 2021-ва година.

snimka 2

Планирайте посрещането на 2022 още сега

С наближаването на края на годината, когато коледната суматоха най-накрая съвсем скоро ще отмине или вече е отминала, е време да планирате посрещането на Новата година. Още една година мина… можете ли да повярвате?

Изглежда, че колкото повече остаряваме, толкова по-бързо минава времето, нали? Ето защо е толкова важно да отделим време за празнуване с любимите хора. А какъв по-добър начин да отпразнувате новата 2022 година от това да се съберете с приятелите и семейството си сред природата в луксозни кемпери под наемо от Campertrips, които са оборудвани с всичко необходимо, за да прекарате едни незабравими новогодишни дни. Из България има много дестинации, за част от които разказваме тук, които ще осигурят на вас и вашето семейство фантастични зимни спомени и много вълнения. Празникът ще бъде такъв, какъвто си го направите, когато тръгнете на новогодишно приключение.

Дори когато разполагате с ограничено пространство, можете да се възползвате максимално от празника!

Много къмпинги и зимни курорти предлагат пълен график от забавни дейности и други събития за къмпингуващите с кемпер под наем през цялата година. Проверете в къмпинга, който сте избрали, за да разберете дали организират парти за Нова година! Много е забавно да отпразнувате празника с други непознати хора, които са избрали да се насладят на свободата сред природата!

snimka 4

Разбира се, че в кемпера под наем от Campertrips може да пренесете празничното настроение, като украсите подобаващо, за да е още по-празнично и вълшебно новогодишното ви пътуване.

Празнуване на новогодишната нощ в кемпер под наем от Campertrips е истинско приключение, което ще започне началото на новата ви година по един страхотно освобождаващ, освежаващ и запомнящ се начин. Една чудесна идея за ваканция, която ще искате да повторите пак и пак, и пак. Очакваме ви за новогодишни резервации на телефон: 0888 853305 и email: book@campertrips.bg

Бъдете здрави и весело посрещане на празниците,

Campertrips.bg

Още Идеи