wilderness motorhome in winter

Сподели

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Ски ваканция с кемпер под наем

Ски сезонът чука на вратата… време е за малко сняг и приключения!

С падането на температурите и падането на първия сняг преди дни, ски курортите в цялата страна започнаха да се подготвят за породения вълнуващ сезон (въпреки пандемичните мерки). За скиорите и сноубордистите е време да подготвят екипировката си за планината. А за любителите на приключения и свобода е време да потърсят кемпер под наем, с който да прекарат деня си на пистите.

Модерните, луксозни и изключително комфортни кемпери под наем на Campertrips ще ви позволяват да прекарате зимната си ваканция в 5-звезден хотел на колела, който може да ви отведе до която писта пожелаете, навсякъде и по всяко време.

snimka 2 1

Тъй като свободният начинът на живот и ваканция с кемпер под наем продължава да става все по-популярен в цялата страна, много от най-добрите ски курорти в България вече позволяват паркиране на кемпери за през нощта. Извън родината, пък, има немалко разкошни страни, които предоставят страхотни условия за любителите на зимните спортове, като: Австрия, Италия, Франция, Швейцария, дори и в Турция и Македония има добръ възможности за ски и туризъм.

Независимо дали сте опитен скиор, или начинаещ, прекарването на зимните месеци (или дори само няколко седмици) на пистите е чудесен начин да се раздвижите, да се потопите в зимната страна на чудесата и да намерите нови приятели.

snimka 4 1

Разбира се, ако ви е за първи път ще трябва да се поинтересувате, къде да отидете и как да се подготвите за ски пътуването си с кемпер под наем. По-долу сме изготвили списък с любимите ски дестинации на Campetrips за приключенци, които пътуват с кемпер на пълен работен ден.

Ски ваканция с кемпер под наем в България

Противно на вярванията, че в България няма условия за ски кемперуване, с луксозните и модерни автономни кемпери на Campertrips може да се позиционирате около всеки един от най-популярните ни ски курорти, като: Банско, Боровец, Пампорово, Рилски езера и други.

snimka 3 1

Нашите нови и лесни за употреба кемпери под наем ви осигуряват сигурност на пътя, допълнително оборудване и всичко от което имате нужда, за да изкарате една фантастична снежна ваканция.

Ски ваканция с кемпер под наем в Европа

Няма да се лъжем – Алпийските държави предоставят страхотни условия за къмпингуване на сняг. Като започнем от Австрия – курортите в Тиролска област, Цел ам Зее, Сейнт Антон, Кицбюел, Италия – Ливиньо, курортите разположени в подножието на Доломитите, Франция – Шамони, Вал д’изер, Трите долини, Двете алпи и много други са чудесен избор за всеки любител на зимните спортове, който иска да се отдаде на истински свободна почивка, наемайки кемпер под наем за ски ваканцията си. Огромният плюс на 5-звездния хотел на колела, освен удобствата, е и факта, че всъщност не е нужно да буквате цялата си почивка на едно място, а може да обиколите няколко курорта с известни писти един след друг. Наемът на кемпер под наем от Campertrips за ски ваканцията ви ви позволява пълната свобода и страхотна почивка насред природата по време на чаровния сезон, който е зимата.

5679584 scaled 1

За повече информация и резервации – свържете се с нас на:

+359 888853305

+359 899922535

info@campertrips.bg

Още Идеи