Снимка 3

Сподели

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Тиймбилдинг с кемпери под наем

Подарете на екипа си персонализирано уникално преживяване в 5-звезден хотел на колела.

Campetrips ще превърне тиймбилдинга ви в незабравимо и специално събитие с кемпери под наем, за което колегите и екипа няма да спрат да разказват.

Сега, повече отвсякога, всички ние търсим интересни, иновативни, начини за сплотяване на екипа, още повече, когато голяма част от него работи от уюта на собствения си дом.

snimka 2

Изберете тиймбилдинг с кемпери под наем и създайте едно наистина персонално и изключително приключенско преживяване за служителите на компанията си, като им устройте кратка почивка на открито за намаляване на стреса и размените корпоративния свят и онлайн срещите с природа, пътешествия, и забавления на открито.

Всичко, от което наистина се нуждаете, е надъхан екип и резервация на нов, модерен кемпер от Campertrips, който да влезе в ролята на 5-звезден хотел на колела, която може да направите ТУК!

snimka 1

Тиймбилдингът е чудесен начин за сплотяване на екипа, а дейности из природата, които се фокусират върху подобряване на цялостното общуване и ефективност на групата – са чудесен начин да се насърчи сплотяването, доверието и комуникацията между хората. Все пак, създаването на успешен екип е от ключово значение за всяка ситуация, изискваща група хора да работят заедно, а насърчаването на забавна и положителна среда е от изключителна важност за постиженията на служителите в него. Всички знаем, че хората функционират много по-добре, когато имат усещането, че могат лесно да общуват и да си сътрудничат със своите колеги.

Тиймбилдингът с кемпери под наем е повече от перфектен за създаване на незабравими преживявания за всички участници. Лидерите ще научат ценни черти за своя екип, отделните хора ще разберат по-добре груповата динамика и всички ще се възползват от това, че ще опознаят колегите си на по-дълбоко ниво и то насред свободата, която природата и приключението дават.

snimka 4

Груповите дейности на открито са един запомнящ се и много забавен начин да насърчите хората да развият лесна връзка помежду си, така че съвместната работа да бъде забавна и удобна. Чувството за сигурност и комфорт са жизненоважни “нужди” за една успешна група, която може да работи заедно ползотворно и ефективно.

Най-добрият начин да си гарантирате успех с тиймбилдинг с кемпери под наем е да разберете какво обичат да правят членовете на екипа ви и да изградите набор от дейности около заниманията, които ще бъдат забавни за тях: разходка из забележителности, кемперуване около вода с активности като риболов или каякинг, барбекю на открито, походи и други подобни приключенски случвания, част от ваканцията с кемпер. Ако се опитвате да насърчите общуването и сближаването в спортен екип, планирайте ден пълен и съчетаваш няколко дейности на открито, предназначени да обединят всички по приятен начин. Служителите от офиса със сигурност ще се радват на промяна в темпото под формата на свободата, която природата и пътуването им дават, и където могат да се опознаят в по-непринудена среда.

snimka 5

Корпоративното изнесено събитие с кемпери под наем от Campertrips предоставя уникална перспектива за корпоративни излети и духовито изграждане на екипи и развитие на бизнеса насред природата. Наистина уникално преживяване за бягство от нормалната работна среда и комуникации.

Campertrips може да ви окаже допълнително съдействие, като ви препоръча дестинации, които разполагат с подходящи съоръжения за провеждане нa тиймбилдинг с кемпери под наем.

snimka 6

Сигурни сме, че вие и вашият екип няма да съжалявате, ако заложите на чудесно преживяване, тъй като тиймбилдингът с кемпери под наем е запомнящо се приключение, което ще се понрави на всеки, дори и на най-претенциозните.

Обадете ни се още днес, за да създадете уникално персонализирано преживяване, което вашите служители ще помнят години наред.

Още Идеи