snimka-01

Сподели

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Винен тур с кемпер под наем : Възхвала на виното и свободата

In vino veritas….

„Най-лошото от лудостта е без съмнение да се преструваш на разумен в свят на луди.”… Така пише Еразъм Ротердамски в своята великолепна „Похвала на лудостта“, публикувана за първи път през далечната 1511 г. В това си есе философът прави извинение за лудостта, обяснявайки я за нещо присъщо и необходимо за всички хора. 

Затова, днес, ние от Campertrips.bg питаме: Какво би станало, ако всеки един от нас прегърне, без резерви, своята луда страна? Какво би станало, ако се отдадем на приключение, което обещава да съживи всички сетива и усещания? Какво би станало, ако се решим на сензуална почивка, от която нашето натоварено и хаотично ежедневие се нуждае, а съществото винаги е искало – винен тур с кемпер под наем.

This image has an empty alt attribute; its file name is snimka-01-1024x683.jpg

Започвате вече да разбирате, нали? Лее се възхвала за виното и свободата. Пишем ода за винения тур с кемпер и имаме огромното желание вие да сте наши “съучастници”, какво ще кажете? Какво би станало?

Смеем да кажем, че виненият тур с кемпер е същинско гурме преживяване за къмпингари, а и не само. Почивка, която привилегирова местното преживяване, извън туристическите рамки, и постига перфектния баланс между къмпингуването и свободата и луксозното изживяване на почивката.

Да наемете кемпер, за да се насладите на дегустационен тур на вино, и то за няколко дни, е изживяване, което съчетава в себе си непретенциозния лукс и простотата на провинцията и природата. Тишината е абсолютна, а времето сякаш спира.

vila melnik 6 1

Виненият тур с кемпер е малко бягство, от което всеки се нуждае. Гледки, лозя, сочно грозде, ароматно вино, играещо си с небцето, и истинско усещане за рая на земята.

Относно винарни, в България сме доста “разглезени” откъм изобилие, ако искате да изследвате лозя и да дегустирате вина, различни на вкус, изборът е огромен, все пак траките са били известни, като най-добрите винари през Античността. Всичките ни винени региони предлагат не само интересни винени обиколки, но и страхотен набор от забележителности в околностите. Маршрут с приказна природа, исторя, архитектура, лозя до безкрай и страхотни изби и шата, като: винарна Рупел, винарна Орбелус и Вила Мелник, например.

vinarna rupel 4 1 1

С Campertrips.bg виненият тур с кемпер става още по-лесен: Паркирате 5-звездния си хотел на колела точно пред винарната и се наслаждавате на несравнима гледка към хълмове и лозя, имайки всичко, което ви е нужно, за да изживеете едно приключение изпълнено с много емоции, свежи моменти и… вино, разбира се.

Всеки от новите ни, луксозни и модерни кемпери разполагат с легла за минимум 4 души и са оборудвани с каквото ви скимне, за да имате цялото удобство на света, включително и страхотни баня и тоалетна, както и функционална кухненска част. Разбира се и климатик, контакти за зареждане, осветление, щори, шкафове за дрехи, гараж за съхранение, комарници и още.

Та, защо да не прекарате уикенда в пиене на вино насред живописни лозя точно по време на гроздобер? Какво чакате? Резервирайте кемпера си сега!

vinarna orbelus 6 1 1

Още Идеи