Снимка 2

Сподели

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Малко уикенд бягство с кемпер

Работа, работа, работа, и пак работа… когато е ред на уикенда да “засенчи” работното ежедневие някак си е редно да не мислите за нищо друго освен почивка и релакс, нали? Може би чаша ароматно кафе или хубаво вино насред природата? Защо не!

Ако искате да оползотворите уикендите си по възможно най-добрия начин – може да организирате незабравимо пътуване, без дори да си взимате нито един ден отпуск. Стига, разбира се, работата ви да позволява да я извършвате извън офис, ако не – то тогава ще ви трябва или свободен петък или такъв понеделник.

Всъщност малкото уикенд бягство с кемпер под наем от Campetrips е особено добра идея, ако сте начинаещи в областта на кемперите и къмпингуването. Нещо като да “опипате почвата” преди да се “метнете в дълбоките води”. Неведнъж сме казвали, че почивките насред природата, с пълната свобода да отидете, където решите, са нещо изключително зареждащо.

Но как да извлечете максимална полза от пътуването с кемпер през уикенда? Къде изобщо можете да отидете за толкова малко време?

snimka 1 1

Ние от Campetrips смятаме, че откровено ще се изненадате колко страхотни неща можете да “съберете” в  три почивни дни и колко ваканционно и свободно може да се чувствате, когато къмпингувате дори само на няколко километра от дома.

Кратко пътуване с кемпер през уикенда, що е то?

Планирането на маршрут за пътуване през уикенда е добре, но ако не искате да се затормозявате предварително, то едно от нещата, които трябва да направите първо, за да може да изпълните малкото си уикенд бягство е: да се сдобиете с кемпер под наем от Campertrips.

Повече от перфектно за хора, които не разполагат с достатъчно време или пък имат изискваща работа, уикенд пътуването с кемпер под наем е незабравимо приключение. Ваканцията за толкова кратък период, да кажем, е смесена благословия. Причината: спестявате от разход, както и от пари за гориво.

snimka 3 1

Но пък с кемперите ни може да се възползвате от всички нужни ви съоръжения, за да си прекарате тези няколко дни в пълно удобство. При резервация с нас, вие наемете кемпер, който можем да оборудваме със спално бельо и кухненска посуда и куп други комфортни допълнения, и определено няма да се налага да се притеснявате за много подготвителни дейности, преди да потеглите. Освен това, предлагаме и страхотни допълнителни екстри и пакети, които да превърнат краткото ви бягство на колела в още по-комфортно и запомнящо се.

Всичко, което трябва да направите е: РЕЗЕРВАЦИЯ!

На мейл: book@campertrips.bg или

телефон: +359 888853305, +359 899922535

Защото ние сме тук за да превърнем почивката ти в незабравимо преживяване, изпълнено с много емоции и свежи моменти, изпитвайки удоволствието от пътуването с нашите невероятни, модерни и удобни кемпери.

Независимо от сезона и активностите, с които се занимаваш, гарантираме 5 звезден хотел на колела, за теб, твоето семейство и приятелите ти. Предлагаме различни модели и размери кемпери под наем подходящи за всички нужди подготвени и за кратки, и за дълги пътешествия. 

Още Идеи